Seinäjoen Seudun Joogayhdistys 50 vuotta


Seinäjoen seudun Joogayhdistys on Suomen vanhimpia, täysin vapaaehtoisvoimin pyöriviä joogayhdistyksiä. Yhdistyksen tarkoituksena on tehdä tunnetuksi joogaa menetelmänä, sekä ylläpitää joogan harrastusta.

Yhdistys toimii yhdyssiteenä Seinäjoella ja sen lähiympäristössä joogan harrastajien ja ohjaajien välillä. Lisäksi yhdistyksellä on opettajia, ohjaajia ja joogan harrastajia Vaasassa ja sen lähiympäristössä.

Seinäjoen Seudun Joogayhdistys ry on Suomen Joogaliitto ry:n jäsenyhdistys. Suomen Joogaliitto perustettiin vuonna 1967. Seinäjoelle perustettiin joogakerho 27.3.1973 ja se rekisteröitiin Seinäjoen Seudun Joogayhdistys ry:ksi 13.4. 1981. Yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja se on voittoa tavoittelematonta. 

Joogayhdistys juhli 50-vuotisjuhlia Seinäjoen kaupungintalolla 11. marraskuuta 2023. Juhlassa muistettiin oman, tärkeän työnsä yhdistyksen eteen ovat tehneitä vastuuhenkilöitä, sitä luotsanneita puheenjohtajia. Heille luovutettiin kiitoslahjaksi pitkävartiset villasukat, joissa on yhdistyksen ikioma logo.

Muistolahjan saivat Jooganopettajat SJL®: Suomen Joogaliiton (SJL) hallituksenkin jäsen Riitta Kiskola, Sinikka Tala, Sinikka Ala-Kauhaluoma ja Tiina Hemminki. Aiemmista puheenjohtajista mukana ei ollut Satu Niskakangas.

Suomen Joogalehden numerosta 1/2024 voit lukea meistä lisää täältä: 

https://joogaliitto.fi/wp-content/uploads/2024/04/VALMIS-Joogalehti-1-2024.pdf
                                                                        

Yhdistyksen ikiomat joogatyynyt voi sujauttaa harjoituksen tueksi joko polvien tai pään alle. Tässä vuoden 2023 malliston värit. Tyynyt ommellaan talkootyönä. Niitä on ommellut hallituksen jäsen Kaisu Rauhala.

                                                                                                                                                                                                                                          Päivitetty 28.4.2024


 

Etsi