Etsi
Tervetuloa Seinäjoen Seudun Joogayhdistyksen jäseneksi! 

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä ja lähettämällä allaolevan yhteyslomakkeen ja maksamalla vuoden 2021 jäsenmaksun 12 €. 

Jäsenmaksun voit maksaa yhdistyksen tilille: 
Saaja: Seinäjoen Seudun Joogayhdistys ry 
Tilinumero: FI47 5419 0120 0737 74 
Viitenumero: 1009.

Ilmoita lakisääteisen jäsenrekisterin ylläpitoa varten oma nimesi, postiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi alla olevalla yhteyslomakkeella Seinäjoen Seudun Joogayhdistykselle maksaessasi jäsenmaksun.

Seinäjoen Seudun Joogayhdistyksen jäsenedut: 
Maksuton luentotilaisuus kaksi kertaa vuodessa syys- ja kevättapaamisen yhteydessä.
Edullisempi osallistumismaksu kesäjoogaan.
Sähköpostitiedotus yhdistyksen joogatapahtumista.
Yhdistyksen jäsenille räätälöidyt kurssit Suomen Joogaopistolla. 

Yhteydenotto

Yhdistyksemme jäsentiedot suojataan siten, että puheenjohtaja säilyttää jäsenrekisteriä. Rekisteriseloste on nähtävissä kotisivulla . Näitä käytetään jäsenmaksun ja jäsenmäärän tarkistamiseen, jäsentiedotteen lähettämiseen ja retki- sekä koulutusilmoittautumisten yhteydessä. Jäsenrekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille.

Jäsenyhdistyksen jäsenenä saat myös välillisen jäsenyyden Suomen Joogaliittoon ja voit osallistua sen toimintaan. Jos haluat Joogaliiton jäsenetuna tulevan Joogalehden 4 kertaa vuodessa ja 5% alennuksen Joogaopiston kursseihin, maksa myös Suomen Joogaliiton jäsenmaksu 30 e.  

Katso www.joogaliitto.fi                                                                                                                           Päivitetty 18.1.21